Ammunisjon handleguide - Hvordan handle ammunisjon

1. Bestill ammunisjon på vår nettside. Husk å kun bestille ammunisjon på en egen ordre.
  2. Send oss kopi av våpenkort for gyldig ammunisjon og gyldig legitimasjon med bilde. Skannet eller foto (godt lesbart) i en e-post til vapen@skittfiske.no

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Våpen handleguide - Hvordan handle ammunisjon

1. Bestill våpenet du ønsker på nettsiden vår. Husk å kun bestille våpen på en egen ordre.
2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk i Sandefjord eller kan sendes oss i posten.

NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden, alle tre deler, hvit, gul og blå, samt ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Vi må motta alt dette før vi kan sende/utlevere våpen.

Skitt Fiske AS
"Våpensøknad"
Nygårdsveien 78
3221 Sandefjord

For å lese våpenloven kan du besøke nettsiden til lovdata.

PS: ID og Våpenkort må sendes inn pr ordre selv om du tidligere har sendt inn dette til oss.