Vi følger situasjonen og utviklingen tett og forholder oss til retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene. Vi har samlet informasjon på ett sted så det blir lettere for deg som kunde.

Endring i våre kundefordeler

Grunnet den pågående situasjonen knyttet til koronaviruset (Covid-19) og usikkerheten dette medfører kan vi ikke opprettholde kundefordeler "fri retur". Vi beklager ulemper dette måtte medfølge. Dette gjelder alle kjøp fra og med 26.03.2020

Retur

Vi har innført karantene på returpakkene. Dette medfører noe forlenget behandlingstid. Vi ber om forståelse for dette.

Kundeservice

Våre kundebehandlere jobber fra hjemmekontor og tar unna både telefoner, epost og chat som vanlig.

Lager

Lagerdriften fungerer som normalt. Vi har gjort nødvendige tiltak internt for å trygge sikkerheten for våre kollegaer og minske smittefaren internt og eksternt.

Levering

Alle leveringer går som normalt. Er du i karantene eller isolasjon og har et behov for å endre på leveringen din ber vi deg kontakte oss via kundeservice så vi sammen kan finne en god løsning.

Butikk

Butikken opererer med normale åpningstider, med unntak av torsdag som nå er åpen til kl 17. Alle flater i butikken vaskes med jevne mellomrom og kontaktpunkter som kassen rengjøres ofte. Vi oppfordrer på det sterkeste om å holde avstand til både betjening og andre kunder.