Endring i våre kundefordeler

Grunnet den pågående situasjonen knyttet til koronaviruset (Covid-19) og usikkerheten dette medfører kan vi ikke opprettholde kundefordelen "fri retur". Vi beklager ulemper dette måtte medfølge. Dette gjelder alle kjøp fra og med 26.03.2020

Vi har i tillegg innført 2 dager karantene på returpakkene. Dette medfører noe forlenget behandlingstid. Vi ber om forståelse for dette.

Har du ombestemt deg? Du kan returnere en vare hos oss inntil 100 dager etter du mottok den. Om du registrerer returen på vår nettside vil vi sende deg en returetikett på epost, slik at du kan benytte deg av våre fraktpriser. Returavgift på kroner 79,- trekkes automatisk fra tilbakebetalingsbeløpet ditt.

For at vi skal kunne ta en vare i retur, kan den ikke være tatt i bruk. Varen skal returneres som levert, med evt merkelapper på og i hel originalemballasje.

Registrer retur

1.1: Gå inn på www.skittfiske.no eller skittjakt.no og logg deg inn på din kundekonto.

1.2: Klikk deg inn på "kundesenter" og velg "retur".

1.3: Søk deg frem til riktig ordre og trykk på "returner"

1.4: Velg vare og antall du ønsker å returnere og trykk "neste". I neste steg velger du årsak og evt. ekstra info og trykk "neste".

1.5: Kontrollerer du at du har registrert riktige returopplysninger, og bekreft returforespørsel ved å trykke på "send retursøknad".

Du vil straks motta en returbekreftelse på e-post, samt en ferdig frankert returetikett.  Returetikettene sendes manuelt, du vil derfor ikke motta denne utenfor våre åpningstider. Dersom du ikke har tilgang til skriver, kan du kontakte oss på service@skittfiske.no

Pakk varene:

Pakk varene i originalemballasjen, og legg dem i en passende eske sammen med angrerettskjemaet som er sendt på e-post tidligere (det er også mulig å laste ned nytt angrerettskjema via denne linken).

Bruk gjerne esken varene ble sendt i, og teip fast den nye fraktetiketten over den gamle. Husk at vi trenger originalemballasjen, så den må ikke skrives eller teipes på.

Send:

Lever retursendingen der du hentet den, eller på nærmeste postkontor/post i butikk.

Bytte av størrelse/farge:

Om du ønsker å bytte i en annen størrelse eller farge, så registrerer du returen som vist over og bestiller selv varen du ønsker i en ny ordre. Så fort vi har behandlet returen din tilbakebetaler vi beløpet for varen minus returfrakt.

Om varen du kjøpte hadde en lavere pris, pga tilbud eller annen rabatt må du kontakte kundesenteret som vil gi deg ny rabatt slik at du kan bestille på nytt til samme pris.

Tilbakebetaling:

Visa, MasterCard eller Vipps: Du vil motta en bekreftelse på e-post når vi har mottatt returen din. Så fort vi har registrert og ferdigbehandlet returen, tilbakefører vi umiddelbart beløpet for varen(e) til deg.

Dersom du har valgt Klarna som betalingsmåte vil du motta en mail med info fra Klarna om hvordan du får tilbake pengene. Om fakturaen ikke har betalt enda, slettes det utestående fakturabeløpet.

Pengene tilbakebetales senest 14 dager etter vi har mottatt returen.