Hos oss har du som kunde 100 dager gratis retur fra du mottar varen.

For at vi skal kunne ta en vare i retur, kan den ikke være tatt i bruk. Varen skal returneres som levert, med evt merkelapper på og i hel originalemballasje.

For gratis returetikett tilsendt på epost må du registrere returen på nettsiden. Vi anbefaler våre kunder å handle varene på nytt selv, da det går raskere og det er mindre sannsynlighet for at varen skal bli utsolgt. Vi krediterer de returnerte varene så fort de ankommer vårt lager (for tilbakebetaling se nederst).

Registrer retur

1.1: Gå inn på www.skittfiske.no eller Skittjakt.no og logg deg inn på din kundekonto.

1.2: Klikk deg inn på "kundesenter" og velg "retur".

1.3: Søk deg frem til riktig ordre og trykk på "returner"

1.4: Velg vare og antall du ønsker å returnere og trykk "neste". I neste steg velger du årsak og evt. ekstra info og trykk "neste".

1.5: Kontrollerer du at du har registrert riktige returopplysninger, og bekreft returforespørsel ved å trykke på "send retursøknad".

Du vil straks motta en returbekreftelse på e-post, samt en ferdig frankert returetikett. Dersom du ikke har tilgang til skriver, kan du kontakte oss på service@skittfiske.no Returetikettene sendes manuelt, du vil derfor ikke motta en denne utenfor våre åpningstider.

Pakk varene:

Pakk varene i originalemballasjen, og legg dem i en passende eske sammen med angrerettskjemaet som er sendt på e-post tidligere (det er også mulig å laste ned nytt angrerettskjema via denne linken).

Bruk gjerne esken varene ble sendt i, og teip fast den nye fraktetiketten over den gamle. Husk at vi trenger originalemballasjen, så den må ikke skrives eller teipes på.

Send:

Lever retursendingen der du hentet den, eller på nærmeste postkontor/post i butikk.

Bytte av varer:

Dersom du ønsker å bytte varer legger du ved info om hvilke varer du ønsker å bytte til. Du vil motta en bekreftelse så fort vi mottar returen, og vi vil sende ut nye varer med en gang.

Det er også mulig å bestille nye varer med en gang, og få tilbakebetalt pengene for de returnerte varene.

Tilbakebetaling:

Visa, MasterCard eller Vipps: Du vil motta en bekreftelse på e-post når vi har mottatt returen din. Så fort vi har registrert returen, tilbakefører vi umiddelbart beløpet for varen(e) til deg.

Dersom du har valgt Klarna som betalingsmåte vil du motta en mail med info fra Klarna om hvordan du får tilbake pengene, og hvis fakturaen ikke har betalt enda, slettes det utestående fakturabeløpet.

Dersom du har betalt i oppkrav eller ved forskuddsfaktura legger du ved et kontonummer vi kan tilbakebetale pengene til.