Når du velger å handle med faktura fra Klarna skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk.

Klarna faktura

Dette er en normal faktura som blir sendt til mailen din når ordren sendes fra oss. Denne regningen er sendt ut fra Klarna sine systemer og det er Klarna som håndterer disse fakturaene. Det koster ikke ekstra å betale med Klarna faktura.

Kjøp nå - betal etter levering

Når du velger Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

• Få varen hjem før du betaler
  • Betalingstid - alltid minst 14 dager
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
  • Du kan laste ned dine fakturaer på klarna.no
  • Mulighet for delbetaling **

Du kan lese alt om Klarna faktura på Klarna sine sider her.

* Gjelder bare forbrukerkjøp og gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. flyreiser, evenement og spesialtilpassede varer.
** Mulighet for delbetaling tilbys bare privatpersoner.

Klarna delbetaling

Du kan velge å delbetale kjøpet ditt, slik at du selv bestemmer hvor mye du skal betale hver måned. Summen går inn sammen med evt andre kjøp du har på delbetaling hos Klarna.

Når du delbetaler med Klarna får du alltid:

• varene hjem før du betaler
  • alle dine kjøp samlet i èn månedsfaktura
  • betale etter eget ønske

Les mer om Klarna delbetaling og hva det koster her.

Opplever du problemer når du vil betale med Klarna? Les mer her.