Posten Norge

Skittfiske.no og Skittjakt.no benytter Posten/Bring som transportør av våre fleste forsendelser. Under kan du lese mer om leveringsalternativene vi tilbyr:

Klimanøytral servicepakke
  • Klimanøytral levering
  • Rimelig levering til ditt postkontor
  • Du kan spore pakken din og få status på hvor pakken er
  • Elektronisk varsling lar deg hente pakken tidligere

Levering

Klimanøytral Servicepakke blir levert til ditt postkontor/ Post i Butikk, hvor du henter pakken selv.

Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Klimanøytral Servicepakke kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Fra mai 2012 har posten levert Klimanøytrale Servicepakker en dag raskere til kunder i Norges mest folkerike områder.

Eksempler på fremsendingstid er:
Sandefjord - Oslo: 1 virkedag
Sandefjord - Bergen: 2 virkedager
Sandefjord - Bodø:  3 virkedager

Sendingen leveres klimanøytralt til samme pris og leveringstid som tidligere. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Les mer på www.posten.no/miljo

Varsling

Du varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.

Postoppkrav

Sendingen kan betales når den mottas. Men dersom du betaler med kort når du bestiller slipper du Postens ekstra oppkravsgebyr på 45,- som Posten skal ha for å håndtere din betaling.

Hjem på døren 17-21
  • Raske fremsendingstider
  • Vi varsler deg når pakken er underveis og ringer før levering
  • Bruk verktøyet nedenfor for å se om vi tilbyr På døren til din adresse

Levering

Pakken leveres hjem til deg mellom mandag og fredag kl.17.00-21.00.

Kan du motta "Hjem-På-Døren"

Bruk denne linken for å sjekke om din adresse kan motta Postens tjeneste "Hjem-På-Døren".

Varsling

1) Når pakken er mottatt av Posten vil du få en SMS og/eller e-post med forventet leveringsdag.

2) Når sendingen er lastet på bil for utkjøring varsles du via SMS og/eller e-post.

3) Sjåføren ringer 60 - 30 minutter før levering.

Postoppkrav

Sjåføren tar i mot betaling med bankkort (Bankaxept). Har du betalt på forhånd slipper du Postens oppkravsgebyr på 45,-.

Hvis du ikke er hjemme når pakken leveres På Døren, vil den bli levert til nærmeste postkontor/Post i Butikk hvor du kan hente den på vanlig måte.

Sporing

Alle sendinger med Posten kan spores ved hjelp av sporingsnummeret. Man kan selv enkelt og raskt spore pakkene ved å skrive inn sporingsnummeret på forsiden til Posten.no eller i Postens sporingsapplikasjon for iPhone og Android telefoner.

Les mer hos Posten.no for å lær mer om Sporing

Du kan også laste ned sporings app direkte på disse knappene:

Hentemuligheter på Skittfiske

Hente i butikken i Sandefjord

Vi har 2.000kvm butikk hvor de aller fleste av våre produkter står utstilt og du er hjertelig velkommen innom. Her er det også mulighet for å bestille på skittfiske.no eller Skittjakt.no og velge "Hent hos Skittfiske Sandefjord" når du går til kassen på nettbutikken.