Skittfiske.no og Skittjakt.no benytter Posten/Bring og Helthjem som transportører av våre fleste forsendelser.

Du kan også hente din pakke i vår butikk i Sandefjord.

Hent hos Skitt Fiske:

Du kan gjerne hente din pakke hos oss! Med " Hent hos Skittfiske "er det ingen fraktkostnad og du blir varslet på epost når din pakke er ferdig pakket og kan hentes.

Vi har 2.000 kvm butikk på Pindsle i Sandefjord hvor mange av våre våre produkter står utstilt og du er hjertelig velkommen innom!

Posten/Bring:

Her kan det velges 2 alternativer - Klimanøytral servicepakke og Hjem på døren.

Les mer her:

Klimanøytral servicepakke
  • Klimanøytral levering
  • Rimelig levering til ditt postkontor
  • Du kan spore pakken din og få status på hvor pakken er
  • Elektronisk varsling lar deg hente pakken tidligere

Levering

Klimanøytral Servicepakke blir levert til ditt postkontor/ Post i Butikk, hvor du henter pakken selv.

Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Klimanøytral Servicepakke kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard.

Eksempler på fremsendingstid er:
Sandefjord - Oslo: 1 virkedag
Sandefjord - Bergen: 2 virkedager
Sandefjord - Bodø: 3 virkedager

Varsling

Du varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.

Hjem på døren 17-21 eller 08-17 (avhengig av postnummer)
  • Raske fremsendingstider
  • Posten varsler deg når pakken er underveis og ringer før levering
  • Bruk verktøyet nedenfor for å se om vi tilbyr På døren til din adresse
  • Les mer på Posten.no

Levering

Pakken leveres hjem til deg, mandag og fredag kl.17.00-21.00.

Pakken blir sendt fra oss med posten, og blir levert etter avtale med posten direkte på døren til deg.

Kan du motta "Hjem-På-Døren"

Bruk denne linken for å sjekke om din adresse kan motta Postens tjeneste "Hjem-På-Døren".

Varsling

1) Når pakken er mottatt av Posten vil du få en SMS og/eller e-post med forventet leveringsdag.

2) Når sendingen er lastet på bil for utkjøring varsles du via SMS og/eller e-post.

3) Sjåføren ringer 30-60 minutter før levering.

Hvis du ikke er hjemme når pakken leveres På Døren, vil den bli levert til nærmeste postkontor/Post i Butikk hvor du kan hente den på vanlig måte.

Sporing

Alle sendinger med Posten kan spores ved hjelp av sporingsnummeret. Man kan selv enkelt og raskt spore pakkene ved å skrive inn sporingsnummeret på forsiden til Posten.no eller i Postens sporingsapplikasjon for iPhone og Android telefoner.

Les mer hos Posten.no for å lær mer om Sporing

Helthjem

Med Helthjem leveres pakkene hjem til deg, om natten - mandag til og med lørdag. Pakkene leveres primært i din postkasse, og du trenger ikke være hjemme når Helthjems bud leverer pakken.

Vi kan foreløpig levere Helthjem til kategoriene: fluebinding, fluer, snører, i enden av snøret, filmer & bøker, foto & video, hansker & votter, hodeplagg, sokker, impregnering & vask og gavekort.

Med Helthjem får du en SMS når pakken sorteres i ditt lokale distrikt, og du får et varsel kl. 7 samme morgen pakken leveres.

Pris

Helthjem standard: 35 kr
Helthjem ekspress: 129 kr

Leveringstid

Helthjem Standard leveres normalt innen 2-6 virkedager, dersom du velger ekspresslevering går leveringen én dag raskere. Leveringstiden kan overstige normalen på 2-6 dager på enkelte postnummer.