Vi sender alle varene med Postens Klimanøytral Servicepakke. Da har du muligheten til å velge kontant og oppkrav når du bestiller varene. Da betaler du på postkontoret med postoppkrav. Da vil du få en SMS eller E-post (elektronisk hentelapp) med referansenummer om at det er kommet pakke til deg på ditt lokale postkontor. Du vil også få en fysisk hentelapp i postkassen din. Du betaler for pakken i skranken på posten når du henter den.

Eventuelt oppkravsgebyr er inkludert i de fraktprisene vi oppgir.

Skittfiske.no og Skittjakt.no sender alle forsendelser som Klimanøytral servicepakke for å sikre en trygg behandling, forsikring og full sporing av forsendelsen. Ønsker du del-levering av din bestilling hvis det er en vare vi ikke har på lager, må du som kunde dekke fraktkostnader ved flere forsendelser. Hvis du ikke bruker Hjem på kvelden, må du uansett på postkontoret for å hente pakken.

Hvis en forsendelse inneholder flere kolli, betaler du oppkravsgebyret kun én gang. Hjem på døren-leveringer kan betales med BankAxept-kort til Postbudet som kommer på døren, da Postbudet har med seg trådløs bankterminal.