Vi på Skittfiske.no og Skittjakt.no er veldig opptatt av at våre kunder skal være trygge på at vi ikke utleverer personopplysninger, og at vi oppbevarer disse på en sikker og betryggende måte.

 

For at du skal kunne registrere deg og handle på nettsidene våre, må vi ta vare på noen opplysninger som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette er grunnleggende informasjon som vi må ha for å registrere deg og for at vi skal kunne sende varer til riktig adresse.  

 

Enkelte av våre transportører er de eneste som får tilgang til informasjon som telefonnummer og adresse for å kunne kontakte deg nærmere et leveringstidspunkt på din adresse.

  

Skittfiske.no og Skittjakt.no er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering slik at denne historikken ikke kan slettes.  

 

Din ordrehistorikk slettes ikke

Når man bestiller varer på Skittfiske.no eller Skittjakt.no tar vi vare på din IP-adresse for å unngå svindel. Vi oppbevarer IP-adressen som er benyttet til bestillingen av sikkerhetshensyn for å kunne spore mulige svindelforsøk som gjøres. Dette gjøres også fordi våre kunder fortjener å vite at det er trygt å handle hos oss. Alle svindelforsøk vil bli politianmeldt, og konto vil bli sperret.

    

For utfyllende informasjon om personopplysninger kan du lese mer om Personopplysningsloven og Personopplysningsforskriftenwww.lovdata.no.        

 

Kortnummer oppbevares ikke av Skitt Fiske AS utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.    

 

Hvis du ønsker å inngå avtale om forbrukerfinansiering, må du samtykke til at vi utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Dersom du faktisk inngår en finansieringsavtale, lagres denne informasjonen frem til lånet er avsluttet. Fødselsnummeret er påkrevd for rapportering til ligningsmyndighetene. Etter at lånet er avsluttet blir kredittopplysningene anonymisert og kun brukt for statistikk.    

   

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter eller sende deg relaterte tilbud. Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.     

  

Vi tilbyr en rekke e-postlister for å motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering eller på "Min side". Det er også enkelt å melde seg ut fra e-postlistene fra "Min side".    

 

Skitt Fiske AS selger ikke personopplysninger til tredjepart.