Min Side

For å logge på dine kontosider kreves det at du har opprettet en konto hos oss. Det er ikke nødvendig å kjøpe noe for å ha en konto. Når du har opprettet en konto kan du når som helst logge deg inn på denne for å få full oversikt over dine bestillinger og innstillinger. Under fanen som heter ”Min Side” finner du alle dine opplysninger. Du kan enkelt endre både ditt passord og din e-post, leverings- og fakturaadresse. Du kan også melde deg av eller på vårt ukentlige nyhetsbrev.

Ordrehistorikk

Under ”Min konto” vil du kunne se gjennom alle dine tidligere ordre og status på de siste ordre. Her vil du også kunne se over alle fakturaer, foreta pakkesporinger, se liste med alle kjøpte produkter, kreditnota og evt. restordre.