Send oss gjerne en kort og åpen søknad hvor du overbeviser oss om hvorfor vi skal ansette akkurat deg.

Legg ved en ryddig og utfyllende CV med hva du har gjort frem til nå, med bilde av deg selv sammen med den største, fineste, rareste eller mest eksotiske fisken du har fått, et bilde fra en flott jakttur eller fra den siste fjellturen du var på.

Det er også fint om du har noen referanser som vi kan kontakte både for å bekrefte hvordan du er som person på jobb og for å kontrollere at fangsten stemmer og ikke bare er en god fiskeskrøne eller et eventyr om en jakttur du selv ikke var på ;-)

Vi går igjennom alle innsendte søknader hver gang vi vurderer å ansette flere jakt, fiske- og e-handels-entusiaster.

Skal du søke på jobb hos oss må du  oppfylle så mange som mulig av disse kravene:

• Brennende engasjert i kunder og e-handel
  • En gladlaks som elsker å fiske, en ivrig jeger eller naturelsker på sitt beste
  • Punktlig og glad i variert arbeid
  • Tilføre oss noe nytt som vi trenger
  • Gjøre oss enda bedre på det vi gjør i dag

Oppfyller du så mange som mulig av disse kravene er sjansen større for at akkurat du får napp med din søknad.

Vi leser alltid søknadene som sendes inn og vi tar godt vare på dem, men vi besvarer ikke jobbsøknader utenom når vi utlyser stillinger. Årsaken til dette er rett og slett at vi er opptatt med kundene våre, som om mulig, er enda mer fiskeglade enn det vi er.

Søknader sendes til post@skittfiske.no.

Skitt jakt og fiske!