Historien

Skittfiske.no, Skittjakt.no og Skittfiske.se er eid av Skitt Fiske AS. Firmaet ble startet i sin nåværende form i september 2005 med visjonen om å bli den største totalleverandør av sportsfiskeutstyr på internett i Skandinavia. Selskapet har i dag 25 ansatte og er Nordens største e-handelsselskap innenfor sitt område.

 

På skittfiske.no tilbys i dag nesten 40.000 varelinjer innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Vi øker kontinuerlig antall varer i sortimentet og forbedrer produktbredden innen jakt, fiske og turutstyr.

 

Skitt Fiske AS holder eget lager og har butikk på 2.000m2 på Pindsle i Sandefjord og du kan spare mange kroner på å handle i butikken eller på nett og få varene trygt levert via Posten.

 

En del av vår forretningsidé er å levere kjente merkevarer til lavere priser. Derfor har vi et konstant fokus på kostnader, effektivitet og kutt i verdikjeden. Vi fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrenomerte leverandører.

 

Mål og verdier

Vi skal være den største leverandøren av sportsfiskeutstyr på internett i Skandinavia.

 

Status

Skitt Fiske har vokst jevnt i alle år siden oppstart og har som målsetning om å fortsatt vokse i fremtiden. I 2016 har vi ca. 40.000 varelinjer fra over 170 leverandører i vårt sortiment og flere kunder enn noensinne.

 

Praktisk informasjon om Skitt Fiske AS og Skittfiske.no, Skittjakt.no og Skittfiske.se


Skittfiske.no er eiet og drevet av Skitt Fiske AS. 

Organisasjonsnummer:  988 673 757 
Adresse:  Nygårdsveien 78, 3221 Sandefjord 
Telefon:  33 46 07 57 
E-post:  service@skittfiske.no 
Daglig leder:  Anders Amundsen