Finn varene

For å finne varene du er ute etter kan du benytte søkefeltet øverst på nettsiden. I søkefeltet kan du skrive inn navnet på produktet, produsenten eller produktnummeret om du ønsker det. Samtidig som du skriver vil det komme opp noen hurtigtreff du kan velge eller du kan trykke på søk for å vise flere søketreff og sortere på kategorier, produsenter og priser. Du velger enkelt om du vil søke på alle varene eller kun lagervarer.

For å finne varer kan du også bla deg gjennom kategoriene i den horisontale menyen under søkefeltet i toppen. Kategoriene og avdelingene er inndelt med underkategorier som leder deg til ønsket varetype. I alle produktlister vil du også kunne sortere varer på produktbeskrivelse, pris og tilgjengelighet.

Produktinformasjon når du har funnet varen

Når du er inne på selve produktsiden kan du lese om varens egenskaper og kan få full oversikt over pris og antall varer vi har på lager. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere informasjonen på alle våre produkter slik at du skal være trygg på at du kjøper riktig produkt og at egenskapene er slik du ønsker de skal være. På alle produkter skal det være bilder som viser hvordan varen ser ut. I noen tilfeller kan man også se video av produktet under selve produktinformasjonen. Mener du vi har mangelfull informasjon eller andre feil må du gjerne ta kontakt med oss så vi kan bli enda bedre.

Tilbehør og alternativer

Nedenfor produktinformasjonen, finner du ofte tilbehør til produktet du er inne på. Dette kan være en fiskesnelle til fiskestangen eller våpenreim til en rifle. Lenger ned kan du også se alternativer til for eksempel fiskesnellen eller riflen du ser på som er tilnærmet lik i pris, bruksområde eller som har andre farger.

Konfigurator

Konfigurator

Vi har også ulike konfiguratorprodukter som er merket med tilpass i stedet for kjøp. Dette er pakkeløsninger som vi har satt sammen. Konfiguratoren blir gjerne brukt i pakkeløsninger der våre kunder ønsker å tilpasse settene til egne størrelser. Dette kan for eksempel være vadebekledning eller en jaktdress der man ønsker vadebuske i str. M, vadejakke i str. L og sko i str. 43-44.

Det er to måter man kan aktivere veiviseren.

1. Klikk deg inn på produktet, og trykk på ”Tilpass”.
  2. Klikk på ”Kjøp” ved siden av konfigurator-produktet i produktlistingen. Her får du opp et nytt vindu som er veiviseren.

Pakkeløsningen har et standard utvalg fra start, men du kan velge andre produkter, i ulike størrelser og farger, og tilpasse løsningen slik du vil ha den. Velg alternativt produkt ved å merke av varelinjene du ønsker. Mer informasjon om produktet finner du under " i " ikonet eller ved å klikke på produktbeskrivelsen. På venstre side ser du en liste over de valgte produktene og samlet pris.

Prisen oppdaterer seg automatisk dersom du gjør endringer i konfiguratoren. Når du er fornøyd med dine valg, klikk på ”Kjøp” knappen og du vil bli videresendt til handlevognen. Her kan du gå videre til betaling, eller fortsette å handle.

Som en liten belønning, for at du handler slike pakkeløsninger, vil ofte vil prisene på slike pakkeløsninger gi deg en "bundlerabatt" som gjør at du betaler enda mindre for varene.

Priser

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt og betalingskostnader (for eksempel oppkravsgebyret til Posten). Vi har ingen skjulte kostnader eller småordregebyr på Skittfiske.no eller Skittjakt.no. Du får full oversikt over alle kostnader før du bekrefter din bestilling. Prisene er oppgitt i norske kroner inkl. mva.

Vi har dessverre ingen mulighet til å presentere fraktkostnaden før du er registrert som kunde med riktig leveringsadresse.

Vi i Skittfiske.no og Skittjakt.no endrer kontinuerlig prisene på produktene våre. Dette kan skyldes endringer i valutakurser eller nye priser fra produsentene. Prisendringer den ene eller andre veien påvirker ikke allerede bestilte ordre.

Handlevogn og kasse

For å bestille en vare må du trykke på kjøp knappen som ligger på alle produktsider og på alle annonser. Når du har trykket på kjøp vil varene legges i handlevognen som vises oppe til høyre på nettsiden. For å fullføre bestillingen må du trykke på Til kassen.

Registrer deg og logg inn

Alle som handler på Skittfiske.no må logge inn på nettsiden. Dette er for at vi skal kunne sende varene til riktig person på riktig adresse. Hvis du ikke er registrert som kunde allerede, må du registrere deg først. E-posten du registrerer deg med vil også være ditt brukernavn på Skittfiske.no i tillegg til at dette er e-posten som mottar all informasjon om dine kjøp på Skittfiske (angrefristskjema, ordrebekreftelse, tilbud, slettede ordre osv.).

Er du kunde, med har glemt passordet, kan du be om dette ved å legge inn din registrerte e-postadresse så vil vi sende deg passordet på e-post. Har du byttet e-postadresse vennligst ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 33 46 07 57.

Fraktalternativer

Skitt Fiske tilbyr ulike fraktmåter og du velger selv mellom disse i kassen når du plasserer ordren. Fraktpris for de ulike alternativene vises før du bestiller slik at du nøyaktig vet hva det totale ordrebeløpet er. Sjekk at du har oppgitt korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din! Du får kun opp de alternativene som passer for leveringsadressen og ordren din. Alle våre forsendelser har full pakkesporing slik at du til enhver tid kan se siste sted pakken din ble registrert av posten.

For å se de ulike fraktalternativene kan du lese mer utfyllende informasjon på våre fraktsider.

Betalingsalternativer

Hvis du ønsker å betale med VISA eller Mastercard vil du bli sendt videre til Netaxept sine sikre sider for å fylle ut kortinformasjon samt å oppgi bankens kode/passord. Dette er samme kode/passord som brukes når du betaler regninger i nettbanken. Ønsker du å betale varene på postkontoret (postoppkrav) vil posten sats på 45,- tilkomme. Vi tilbyr også faktura og ulike finansieringsløsninger i samarbeid med Klarna.

For mer info om betalings- og finansieringsalternativer, vennligst se utfyllende informasjon om betalingsalternativer.

Bekreft din bestilling

Når du skal bekrefte din bestilling må du kontrollere at du har valgt riktig vare i riktig antall og at dine opplysninger på adresse, fraktmetode og betalingen stemmer. Hvis alt er riktig trykker du på ”bekreft” for å lagre din ordre.

Gjennomført handel og ordrenummer

Ved å bekrefte din bestilling vil du få tilsendt en ordrebekreftelse som viser hva du har bestilt og hvor varene sendes. Du har i tillegg fått et ordrenummer som du kan benytte dersom du har behov for å kontakte oss.