Er du ny på Skittfiske.no eller Skittjakt.no, kan du enkelt opprette en konto hos oss på denne registreringssiden.

Du vil så bli bedt om å fylle inn den informasjon vi trenger om deg for å kunne sende deg varer.

En konto hos oss vil gi deg muligheten til å handle fra vårt store utvalg på rundt 40.000 varer fra mer enn 170 leverandører, samt at du kan få tilsendt vårt ukentlige nyhetsbrev. Du kan lese mer om dette på "Min side" etter at du har opprettet deg som kunde.

Velkommen skal du være, og takk for at du velger Skittfiske.no / Skittjakt.no når du trenger utstyr.

Skitt jakt og fiske!